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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agricultura Digital. |
Data corrente: |
08/02/2007 |
Data da última atualização: |
27/02/2024 |
Tipo da produção científica: |
Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas |
Autoria: |
NARCISO, M. G.; YAMAGISHI, M. E. B.; QUINAGLIA, T.; SANTOS, E. H. dos; VIEIRA, F. D.; JARDINE, J. G.; MAZONI, I.; FALCAO, P. R. K.; NESHICH, G. |
Afiliação: |
MARCELO GONCALVES NARCISO, CNPTIA; MICHEL EDUARDO BELEZA YAMAGISHI, CNPTIA; THIAGO QUINAGLIA; EDGARD HENRIQUE DOS SANTOS, CNPTIA; FABIO DANILO VIEIRA, CNPTIA; JOSE GILBERTO JARDINE, CNPTIA; IVAN MAZONI, CNPTIA; PAULA REGINA KUSER FALCAO, CNPTIA; GORAN NESIC, CNPTIA. |
Título: |
Projeções de superfície 3D no plano para análise de interfaces proteicas através do Sting. |
Ano de publicação: |
2006 |
Fonte/Imprenta: |
Campinas: Embrapa Informática Agropecuária, 2006. |
Páginas: |
5 p. |
Série: |
(Embrapa Informática Agropecuária. Comunicado técnico, 78). |
ISSN: |
1677-8464 |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Na publicação: Goran Neshich. |
Conteúdo: |
Análise, de forma visual, de como algumas grandezas físico-químico estão presentes na interface proteica. A proteína é mostrada em 3 dimensões(3D). Cada região da cadeia proteic é colorida com uma cor diferente, representando a variaçao de características físico-químicas na cadeia |
Palavras-Chave: |
Bioinformática; Interface proteicas; Sting; Superfície 3D. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/CNPTIA/11393/1/ct78.pdf
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Marc: |
LEADER 01210nam a2200301 a 4500 001 1003012 005 2024-02-27 008 2006 bl uuuu u0uu1 u #d 022 $a1677-8464 100 1 $aNARCISO, M. G. 245 $aProjeções de superfície 3D no plano para análise de interfaces proteicas através do Sting.$h[electronic resource] 260 $aCampinas: Embrapa Informática Agropecuária$c2006 300 $a5 p. 490 $a(Embrapa Informática Agropecuária. Comunicado técnico, 78). 500 $aNa publicação: Goran Neshich. 520 $aAnálise, de forma visual, de como algumas grandezas físico-químico estão presentes na interface proteica. A proteína é mostrada em 3 dimensões(3D). Cada região da cadeia proteic é colorida com uma cor diferente, representando a variaçao de características físico-químicas na cadeia 653 $aBioinformática 653 $aInterface proteicas 653 $aSting 653 $aSuperfície 3D 700 1 $aYAMAGISHI, M. E. B. 700 1 $aQUINAGLIA, T. 700 1 $aSANTOS, E. H. dos 700 1 $aVIEIRA, F. D. 700 1 $aJARDINE, J. G. 700 1 $aMAZONI, I. 700 1 $aFALCAO, P. R. K. 700 1 $aNESHICH, G.
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Registro original: |
Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
11/03/2022 |
Data da última atualização: |
11/03/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
VERDIN FILHO, A. C.; ARAUJO, T. C.; FREITAS, S. de J.; FERRAO, M. A. G.; COMÉRIO, M.; ANDRADE, S. de; SENRA, J. F. de B.; MENDONÇA, L. V. P. |
Afiliação: |
ABRAÃO CARLOS VERDIN FILHO, INCAPER; TAINÁ COSTA ARAUJO, UFV; SILVIO DE JESUS FREITAS, UENF; MARIA AMELIA GAVA FERRAO, CNPCa; MARCONE COMÉRIO, INCAPER; SAUL DE ANDRADE, INCAPER; JOÃO FELIPE DE BRITES SENRA, INCAPER; LAÍS VIANA PAES MENDONÇA, UENF. |
Título: |
Influence of the cut length of plagiotropic branches in conilon coffee stem cuttings for the seedling production. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
Coffee Science, v. 16, e161975, p. 1-7, 2021. |
DOI: |
https://doi.org/10.25186/.v16i.1975 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
In the literature, no studies investigated which portion of the plagiotropic branches should be removed by pruning conilon coffee stem cuttings, as well as the effect of the remaining length of these branches on rhizogenesis, growth, and physiology of clonal seedlings. Thus, this work aimed to evaluate the remaining length of plagiotropic branches of conilon coffee stem cuttings on the growth and physiology of conilon coffee clonal seedlings. The experiment was conducted in the Fazenda Experimental de Marilândia, ES, Brazil, under a completely randomized design with five treatments and fifteen repetitions. The treatments referred to the length of plagiotropic branches (0.5, 1.0, 1.5, 2.0, and 2.5 cm from the point of insertion with the stem). After 120 days of cultivation, vegetative growth and physiological aspects of the seedlings were evaluated. The remaining plagiotropic branches between 1.5 and 2.0 cm long provide the best vegetative growth and physiological response of the conilon coffee seedlings. The lengths that provide the worst response, both in terms of growth and physiological aspects, were 0.5 and 2.5 cm. |
Thesagro: |
Clonagem; Coffea Canephora; Estaca; Muda; Produção; Reprodução Assexuada. |
Thesaurus NAL: |
Asexual reproduction; Cloning (plants); Plant cuttings; Seedling production. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/232368/1/influence-of-the-cut-length.pdf
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Marc: |
LEADER 02138naa a2200337 a 4500 001 2140750 005 2022-03-11 008 2021 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.25186/.v16i.1975$2DOI 100 1 $aVERDIN FILHO, A. C. 245 $aInfluence of the cut length of plagiotropic branches in conilon coffee stem cuttings for the seedling production.$h[electronic resource] 260 $c2021 520 $aIn the literature, no studies investigated which portion of the plagiotropic branches should be removed by pruning conilon coffee stem cuttings, as well as the effect of the remaining length of these branches on rhizogenesis, growth, and physiology of clonal seedlings. Thus, this work aimed to evaluate the remaining length of plagiotropic branches of conilon coffee stem cuttings on the growth and physiology of conilon coffee clonal seedlings. The experiment was conducted in the Fazenda Experimental de Marilândia, ES, Brazil, under a completely randomized design with five treatments and fifteen repetitions. The treatments referred to the length of plagiotropic branches (0.5, 1.0, 1.5, 2.0, and 2.5 cm from the point of insertion with the stem). After 120 days of cultivation, vegetative growth and physiological aspects of the seedlings were evaluated. The remaining plagiotropic branches between 1.5 and 2.0 cm long provide the best vegetative growth and physiological response of the conilon coffee seedlings. The lengths that provide the worst response, both in terms of growth and physiological aspects, were 0.5 and 2.5 cm. 650 $aAsexual reproduction 650 $aCloning (plants) 650 $aPlant cuttings 650 $aSeedling production 650 $aClonagem 650 $aCoffea Canephora 650 $aEstaca 650 $aMuda 650 $aProdução 650 $aReprodução Assexuada 700 1 $aARAUJO, T. C. 700 1 $aFREITAS, S. de J. 700 1 $aFERRAO, M. A. G. 700 1 $aCOMÉRIO, M. 700 1 $aANDRADE, S. de 700 1 $aSENRA, J. F. de B. 700 1 $aMENDONÇA, L. V. P. 773 $tCoffee Science$gv. 16, e161975, p. 1-7, 2021.
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